Discover your future digital experience

Strategy, Design, Development and Workplace community

Hur vi tillhandahåller kreativa digitala erfarenheter

Vi börjar med att förstå intressenterna för att utforma och visualisera en lösning som är attraktiv och utvecklad med en robust, pålitlig Open Source-teknik som omvandlar förväntningar och förenklar din vardag.

Web & mobil

Utveckling av digitala touch points för mobila enheter som ökar dina omvandlingar.

Kreativt innehåll

Ditt företag behöver tänka, agera och kommunicera i ett mer effektivt, attraktivt och relevant sätt.

Digital strategi

Vi hjälper företag att växa och bygga en långsiktig relation mellan varumärken och konsumenter.

Social media marketing

Vi bygger ekosystem som förbinder varumärken och konsumenter genom sociala medier interaktioner.

Digitala produkter

Vi bygger långsiktiga relationer mellan varumärken och konsumenter genom design av affärer som möjliggör digitala produkter.

360 Dashboards

Anpassade instrumentpaneler för att ge dig en 360-visualisering på de data som räknas.

Val av jobb

Jobb

International Women Group

International Women Group (IWG) möjliggör för kvinnor att nätverka och stödja varandra för att driva företag.

För att attrahera, engagera och uppmuntra kvinnor till nätverket behövde IWG en marknadsförings automatiserings plattform, en webbplats för engagemang och ett CRM för att hantera och underlätta relevant kommunikation.

Youpal utvecklade hemsidan i Drupal 8 och implementerade en marknad automatiserings plattform integrerad med ett CRM.

Med de nödvändiga digitala verktygen på plats har IWG gjort det möjligt för ett nätverk av över tusen kvinnor att växa i sitt personliga nätverk, dela med sig av kunskaper, erfarenheter och råd att driva företag.

Share This

Ericsson Intranet

Ericsson Intranet är en plattform som är inbyggd i Drupal 7, som tillåter över 100 000 anställda att få tillgång till interna dokument, nyheter och resurser så att de kan hålla sig uppdaterade om de senaste förändringarna i företaget och vara effektivare på jobbet.

Plattformen är integrerad med Ericssons interna tjänster som Single Sign On för att ge en bättre anställnings erfarenhet.

För en snabb och enkel sökning av information indexeras allt innehåll av Apache Solr, en Open Source Enterprise Search-plattform som är mycket pålitlig, skalbar och feltolerant, ger distribuerad indexering, replikering och balanserad sökning, automatiserad failover och återställning, centraliserad konfiguration med mera.

Hastighet är nyckeln när du arbetar, det är anledningen till att Ericssons Drupal intranätplattform har anpassats med de bästa prestanda och community baserade modeller, allt för att ge den bästa upplevelsen på jobbet.

Share This

Unicef Spanien

Unicef Spanien hade ett brådskande behov av att modernisera sin närvaro på nätet för att attrahera fler donationer från sina besökare.

Deras nya hemsida erbjuder en visuell upplevelse som beskriver vad Unicef gör runt om i världen som försvarar barnens rättigheter och leder besökarna till donationen eller webbshopen, där en snabb och enkel utbetalningsprocess är nyckeln till framgångsrika omvandlingar.

Webbplatsen är uppbyggd i Drupal 8 och onlinebutiken i Drupal 7. Båda systemen har integrerats smidigt så att besökarna inte kommer vilse under sin surfningssession. Andra tjänster som nyhetsbrev och online chatt har implementerats för att behålla kundlojaliteten.

Share This

Comunitat Valenciana

Turism Webben av Valencia är en av Drupals webbplatser med mer trafik i Spanien.

Vi samarbetade i utveckling och underhåll av några av nyckel komponenterna på webbplatsen, byggd i Drupal 6. Vissa externa tjänster, som väder och webbkameror, har integrerats för att ge en bättre upplevelse för de besökare som behöver senaste informationen för att planera sin semester.

Nyhetsbrev, bloggar, gallerier av videor och bilder är andra element tillgängliga på webbplatsen.

Share This

Doktorsjouren

Doktorsjourens hemsida har blivit helt förnyad och moderniserad för att de ska kunna växa sin verksamhet och skala utan någon teknisk begränsning.

Vi utvecklade parallellt från början ett nytt arbets styrningssystem för att underlätta rekrytering och hantering av vårdgivare. Från effektiv personal allokering och schemaläggning, tidrapportering och redovisning till digital kanaler.

Vårt nästa steg är utvecklingen av en social media strategi och implementera ett digitalt marknadsförings ekosystem.

Share This

Transcom

Vår digitala resa med Transcom började med att utveckla en fräsch och modern karriärportal för att attrahera och behålla ung talang på jakt efter en ny karriärväg hos Transcom.

Vi inrättade sedan ett samarbetande social media initiativ i Sverige som sedan utvecklades till ett globalt projekt för strategisk skapande och byggandet av sociala medier lag för att utnyttja sociala media på ett effektivt sätt. Internt skapande, insyn och samarbete har varit viktiga inslag i vårt arbete.

Efter vårt sätt att hålla ett digitalt ekosystem i åtanke; tilldelades vi förnyelsen av den globala webbplatsen Transcom. Webbplatsen är utvecklad i Drupal 8 och så långt vi kan berätta är en av de största placeringarna. Det är ett stort nöje att samarbeta med Transcom och vi ser fram emot en fortsatt utveckling av deras digitala resa.

Share This

Scopa

Vi älskar att hjälpa unga företag att växa, det är anledningen till att vi aktivt samarbetar med Stockholm start-up scene.

I detta projekt hjälpte vi Scopa att bygga upp sina digitala erfarenheter och marknadsstrategi innan de startade sina tjänster. Bara en enkel webbplats och mobilappar för både Android och iOS-plattformar räcker inte för att driva ett företag för att lyckas.

En marknadsförings automations plattform, integrerad med ett CRM är ett måste när du vill förstå var ditt företag är på väg.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur du får ditt nya äventyr påbörjat!

Share This

Drupal Core

På Youpal satsar vi på Free / Libre och Open Source Solutions (FLOSS).

Vi vet att våra kunder behöver ha frihet angående den teknik de använder för att lösa sina problem. Därför samarbetar Youpal med Open Source-projekt som Drupal.

Vårt team har samarbetat i utvecklingen av Drupal 8-kärnan under de senaste 5 åren. Många av våra bidrag har hjälpt till att skapa ett av de bästa innehållshantering systemen på marknaden och vi fortsätter aktivt att bidra till Drupal-projektet.

Andra exempel på vårt engagemang för Drupal är att vi sponsrar och organiserar evenemang i Europa, coachar ny talang att lära sig att komma igång i Drupal och olika samarbeten med vårt nätverk av partners och vänner.

Share This

Contact

Kontakta oss

eller bli en av oss!

Kontakta oss gärna för att upptäcka din framtida digitala erfarenhet eller om du är frilansare eller företag som vill vara en del av vårt samhälle - Bli en av oss!

Email us

 

Where we are?

Find where Youpal can help you.

SPAINArt direction and project management.
SWEDENHeadquarters.
SERBIADrupal Development.
ROMANIADrupal and Mobile development.
SENEGAL/GUINEERegional manager.
  • SPAINArt direction and project management.
  • SWEDENHeadquarters.
  • SERBIADrupal development.
  • ROMANIAMobile development.
  • GUINEAManaging Director
    Cheick Diabate
    Tel: +224 625107280